Chalet Group maakt wensen Business Base waar

0

Per 1 september betrekt BusinessBase een kantoorruimte van ca. 510 m2 aan de Zonnebaan 9-21 te Utrecht van de Chalet Group. Naast andere klanten zoals Danone, WCC en Buckaroo, koos BusinessBase voor deze locatie omdat er speciale faciliteiten en services aangeboden worden naast het gebruikelijke ‘huurderspakket’ . Chalet Group levert samen met Synderella Real Estate Facilities een mooie werkplek met ter plaatse een flexibel en op individuele klanten aangepaste maat-jas.

Emo Prins, General Manager Business Base: ‘’Wij waren op zoek naar een gebouw dat volledig op onze professionaliseringsslag kon inspelen. En naar onze wens ingericht en gefaciliteerd kon worden, met de mogelijkheid tot flexibel gebruik van faciliteiten zoals vergaderen, receptie en café, eten en fitness. Binnen 2 maanden was alles beklonken met de Chalet Group, van kennismaking tot overeenstemming. Supella Projects begeleidde ons tijdens de herhuisvestingsfase en huuronderhandelingen. Zij hebben BusinessBase geadviseerd met ons totale huisvestingsconcept en uiteindelijk het kantoor op de Zonnebaan volledig ingericht.”

 

http://www.chaletgroup.nl/nieuws/chalet-group-maakt-wensen-business-base-waar/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?