1e schop Nieuwe Oogst Zuidpolder Eemnes in de grond

0

Op donderdag 25 september startte de bouw van de eerste woningen in het eerste deelplan Nieuwe Oogst in Zuidpolder Eemnes. Wethouder Zoetman van de gemeente Eemnes gaf samen met alle kopers het startsein voor de bouw door gezamenlijk een 1e symbolische schop in de grond te zetten.

In de eerste fase van Nieuwe Oogst in Zuidpolder Eemnes komen rijwoningen, ruime twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande villa’s en wordt er gebouwd op vrije kavels. Er was veel belangstelling voor deze woningen in de 1e fase die dan ook vrijwel allemaal verkocht zijn. Inmiddels is de tweede fase daarom ook al in verkoop en de bouw daarvan zal later dit jaar aanvangen.

De woningen zijn zeer energiezuinig en uitgerust met hoogwaardige isolatiematerialen, vloerverwarming en zonnepanelen. Dat scheelt een hoop in de maandelijkse energiekosten. Per fase wordt gekeken naar aantrekkelijke duurzaamheidsmaatregelen. Hiermee loopt Zuidpolder voor op de standaardeis voor nieuwbouwwoningen in Nederland.

Nieuwe Oogst is een ontwikkeling van Vos & Teeuwissen, Van der Wardt Ontwikkeling en Van Wijnen Projectontwikkeling Midden B.V. en is in nauwe samenwerking met de gemeente Eemnes en Zuidpolder Eemnes tot stand gekomen.

 

http://www.vanwijnen.nl/actueel/bouwnieuws/1e-schop-Nieuwe-Oogst-Zuidpolder-Eemnes-in-de-grond.html?id=1681

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?