Shapeways huurt nieuwe ruimte in Eindhoven

0

Shapeways, marktleider op het gebied van 3D-printing voor designers, verhuist naar een nieuwe locatie aan de Kanaaldijk-Zuid 3 in Eindhoven. De organisatie heeft voor een groter gebouw gekozen zodat ze de huidige en toekomstige groei kunnen opvangen. In totaal huurt Shapeways circa 850 m2 kantoorruimte en 900 m2 bedrijfsruimte.

Het doel van Shapeways is producten te ontwerpen, printen en verkopen via de beste industriële 3D-printtechnologie, een wereldwijd netwerk en op een toegankelijke manier. Met haar hoofdkantoor in New York, heeft Shapeways vestigingen in Queens, Seattle en Eindhoven. Shapeways is ontstaan uit de lifestyle incubator van Koninklijke Philips Electronics met als huidige investeerders, Union Square Ventures, Index Ventures, Lux Capital en Andreessen Horowitz.

DTZ Zadelhoff adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, bij deze transactie.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q3-2014/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal/shapeways-huurt-nieuwe-ruimte-in-eindhoven?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?