Protempo kiest voor uitbreiding binnen Nijmegen

0

Vanaf oktober zal Protempo het bedrijfpand gelegen aan de Scheepvaartweg 6 gaan verbouwen om hun activiteiten in Nijmegen uit te breiden.

Het pand aan de Scheepsvaartweg was jaren in gebruik bij Oldenboom Hout en Materieel. Zij hebben eind 2012 de activiteiten naar één centrale locatie verplaatst in Doetinchem. Daarna is de ruimte tot op heden verhuurd geweest aan DKL Equipment ten behoeve van op- en overslag van grotere machinerie.

Met ingang van oktober zal het naastgelegen Protempo, een groothandel in producten voor de interne- en externe transportmiddelen-industrie, de ruimte gaan verbouwen om de opslagcapaciteit van hun producten te vergroten. Directeur A. Goosensen ”de uitbreiding in Nijmegen is een volgende stap om onze afnemers nog sneller te kunnen bedienen, grotere voorraden te kunnen aanleggen en het assortiment te kunnen verbreden”. Protempo kan nu door de uitbreiding, als één van de grootste toeleveranciers op het gebied van de voertuigtechniek, hun visie en missie van het bedrijf verder voortzetten.

Strijbosch Thunnissen Makelaars bracht de transactie tot stand.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/10548/Protempo-kiest-voor-uitbreiding-binnen-Nijmegen!.html#.VCZspkp9SuY

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?