Jacobs Elektro Groep verwerft 3.600 m² grond voor nieuwbouw in Breda

0

Jacobs Elektro Groep heeft een perceel grond gekocht aan Minervum 7005 op het bedrijventerrein Hoogeind I in Breda. Op het perceel wordt een energieneutraal gebouw gerealiseerd met bedrijfsruimte ter grootte van circa 1.928 m2.

Onlangs is gestart met het bouwrijp maken van het terrein. De oplevering staat gepland voor maart/april 2015.

Jacobs Elektro Groep werd bij deze transactie begeleid door BOLWERK. BOLWERK is daarnaast aangesteld als projectdirectie. De verkoper, een particuliere belegger, werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q3-2014/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal/jacobs-elektro-verwerft-3600-m%C2%B2-grond-voor-nieuwbouw-in-breda?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?