EIB lanceert website BouwActueel.nl

0

Het EIB heeft op 25 september de website www.bouwactueel.nl gelanceerd. Hiermee kunnen organisaties en bedrijven betrokken bij de bouw en de gebouwde omgeving zich op een eenvoudige en snelle manier op de hoogte stellen van actuele economische ontwikkelingen en vooruitzichten in de bouw.

Op de website is zowel landelijke als regionale informatie te vinden rond maandelijkse ontwikkelingen in de woning- en utiliteitsbouw, infrastructuur en op de bouwarbeidsmarkt. Verder kunnen bouwbedrijven met de infographics en vergelijkingstools van www.bouwactueel.nl in één oogopslag hun eigen prestaties vergelijken met de prestaties van vergelijkbare bedrijven. De website biedt kengetallen voor de algemene kosten, bedrijfseconomische resultaten en arbeidsgerelateerde onderwerpen, zoals ziekteverzuim. Ook geeft een abonnement op de website toegang tot een uitgebreide database met relevante historische gegevens, die interactief opvraagbaar zijn.

 

http://www.eib.nl/nieuws/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?