Wibra en Mitra naar Winkelcentrum Terwijde

0

Met de komst van Wibra en Mitra naar het nieuwe Winkelcentrum Terwijde in Utrecht is thans circa 70% verhuurd. De collectieve opening van het wijkwinkelcentrum zal plaatsvinden op 5 november a.s.

Naast de hard discount supermarkt Aldi en twee full service supermarkten Albert Heijn en Vomar Voordeelmarkt, Wibra en Mitra is overeenstemming bereikt met diverse andere partijen, zoals Slagerij Oostveen, Bakkerij Neplenbroek, Boekhankel Kees, Banierhuis, Bon Art Optiek, Hizi Hair, gezondheidswinkel De Weegschaal en Cafetaria de Driehoek. Ook de landelijke ketens Kruidvat, en Etos hebben hun handtekening reeds gezet. De komende weken zullen naar verwachting diverse verhuurtransacties in verschillende branches worden afgerond.

Winkelcentrum Terwijde
Het winkelcentrum, dat midden in de Utrechtse woonwijk Terwijde wordt gerealiseerd, wordt een winkelcentrum met een compleet winkelaanbod, variërend van lokale en regionale ondernemers tot landelijke ketens. Het winkelcentrum biedt voldoende diversiteit voor de dagelijkse boodschappen en is tevens een ontmoetingsplaats voor de wijk. Naast winkels komt er ook horeca in het centrum.

Het winkelcentrum, met een oppervlakte van bijna 12.000 m2, telt straks ongeveer 40 winkels, 236 woningen en ruim 700 gratis parkeerplaatsen voor de consument. De verhuur van de woningen is succesvol gestart.

Winkelcentrum Terwijde wordt ontwikkeld door MAB Development Nederland, en bij haar verhuuractiviteiten ondersteund door LMBS retail uit Utrecht. ASR Vastgoed Vermogens Beheer heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund de bijna 13.000 m² aangekocht.

 

http://www.lmbs.nl/nieuwsberichten/2492014wibra-en-mitra-naar-winkelcentrum-terwijde

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?