OGD ICT Diensten is verhuisd naar Rotterdamseweg in Delft

0

Merin verhuurt 3.527 m² kantoorruimte aan OGD ICT Diensten aan de Rotterdamseweg 380 in Delft. OGD is een Nederlandse IT serviceprovider met vijf kantoren in Nederland waar meer dan 700, voornamelijk jongen ambitieuze en hoogopgeleide, professionals gespecialiseerd op het gebied van IT-infrastructuur, servicemanagement en softwareontwikkeling actief zijn.

OGD heeft haar hoofdkantoor, dat al in Delft gevestigd was, vanwege een groeiende organisatie en nieuwe innovatieve huisvestingswensen verplaatst naar het kantoorgebouw van Merin aan de Rotterdamseweg 380. Dit gebouw biedt OGD ruime doorgroeimogelijkheden. Merin heeft het gebouw volledig gerenoveerd. De buitengevel en de kozijnen zijn geschilderd, de hoofdentree is gemoderniseerd, nieuwe toiletgroepen, nieuwe plafonds en energiezuinige verlichting, aanbrengen van klimaatinstallatie; renovatie liften en een camerasysteem. Veder is er een dakterras en een panna/voetbalveld op het parkeerterrein gecreëerd.

 

http://merin.nl/over-merin/nieuws/nieuws-detail/?no_cache=1&tx_ttnews%5Btt_news%5D=135&cHash=316d6f2fa97aeab95a51f6337c1c9cad

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?