Station Rotterdam Centraal genomineerd voor Staalprijs 2014

0

Station Rotterdam Centraal is één van de genomineerden voor de Nationale Staalprijs. Op 2 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. Vanaf de start in 2004 heeft ARCADIS voor Rotterdam Centraal de engineering en technische adviezen verzorgd voor ProRail; het hele traject van haalbaarheidsonderzoeken, constructief-, installatie- en spoorontwerp, de integrale ontwerpcoördinatie, contractering tot en met het bouwmanagement.

Rotterdam Centraal is genomineerd in de categorie Utiliteitsbouw. De uitreiking vindt plaats in de Hangar op vliegveld Valkenburg bij Katwijk. De Nationale Staalprijs bestaat sinds 1971 en is dit jaar voor de twintigste keer uitgeschreven.

Naast deze nominatie is Rotterdam Centraal ook genomineerd voor de Belgische staalwedstrijd en is voor dit station recentelijk ook de Daylight Award door de architect in de wacht gesleept.

 

http://www.arcadis.nl/nieuwsbericht/Station_Rotterdam_Centraal_genomineerd_voor_Staalprijs_2014.aspx

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?