Start bouw “De Tuinen van Julia” te Wateringen

0

Maandag 22 september 2014 is het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van “De Tuinen van Julia”. Het project verrijst in de wijk “Juliahof” te Wateringen. De officiële openingshandeling voor deze eerste fase is verricht door wethouder Theo Duijvestijn van de gemeente Westland.

De eerste fase bestaat uit 16 grondgebonden woningen (2 vrijstaande woningen en 14 rijwoningen), die bijna allemaal verkocht zijn. Inmiddels zijn er nog 13 rijwoningen in verkoop gebracht. Deze woningen zijn op dit moment vrijwel allemaal onder optie. De verkoop van de laatste woningen in dit plan, waaronder ook vrijstaande woningen, zal in het laatste kwartaal van 2014 plaatsvinden.

De Tuinen van Julia heeft een vriendelijke, traditionele uitstraling en de diepe kavels vallen direct op. Naast de ruime woonkamer en de open keuken beschikken de woningen standaard over drie of vier slaapkamers, met de mogelijkheid voor een 4e of 5e kamer.

De dorpskern van Wateringen ligt om de hoek, men kan wandelend naar het gezellige centrum van Wateringen. Ook andere voorzieningen zijn dichtbij, van huisartsen en de bibliotheek tot en met sportverenigingen en het Hofpark.

 

http://www.vwvastgoed.nl/nl/nieuws/detail/start-bouw-de-tuinen-van-julia-te-wateringen

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?