Slimste Huis huurt in winkelcentrum Noorder Arcade in Alkmaar

0

Gemeente Alkmaar heeft een huurovereenkomst voor vijf jaar ondertekend met projectontwikkelaar AM Real Estate Development voor de huur van 330 m2 in winkelcentrum Noorder Arcade in Alkmaar. Gemeente Alkmaar en Smart Homes, Nationaal Kenniscentrum Domotica en Slim Wonen, richten er samen het ‘Slimste Huis’ in. Het wordt op 25 september geopend.

Het Slimste Huis is een voorbeeld van een woning, waarin door een slimme combinatie van moderne technieken allerlei vormen van moderne dienstverlening geregeld kunnen worden. Het is uitermate geschikt voor mensen die graag meer comfort willen en voor ouderen die zelf meer willen gaan regelen. Inwoners uit de regio kunnen deze voorziening bezoeken en zich uitvoerig laten informeren en begeleiden over eventuele toepassing van technieken in hun eigen huis. Met het Slimste Huis speelt gemeente Alkmaar samen met Smart Homes in op de komende wijzigingen in AWBZ/WMO en de wens van burgers om beter geïnformeerd te worden en de regie te behouden over hun eigen welzijn en zorg.

 

http://www.bam.nl/pers/persberichten/slimste-huis-huurt-in-winkelcentrum-noorder-arcade-in-alkmaar?vnc=1517d6c6239a1289466acacd96382d20&vnp=0

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?