Van Herk Groep verhuurt aan SoLow in winkelcentrum Crimpenhof

0

Van Herk Groep heeft een gebruiksovereenkomst gesloten met SoLow op het overdekte en drukbezochte winkelcentrum de Crimpenhof te Krimpen aan den IJssel. Met hun slogan “wij maken winkelen leuk” wil SoLow zich onderscheiden. “Leuk” staat in dit geval voor een scherp geprijsde assortiment, de winkelinrichting en de sfeer die zo herkenbaar is onder de SoLow winkels.

Op winkelcentrum De Crimpenhof treft u meer dan 60 winkels waaronder landelijke ketens zoals De Hema, Albert Heijn, Marskramer, MS Mode, Intertoys, D-reizen, Primera, Gall&Gall, ABN AMRO, Pearle Opticiëns, Esprit, Van Haren Schoenen, Hunkemöller, Kruidvat, Multivlaai, Scapino, Schoonenberg, Jumbo supermarkt en verder natuurlijk aangevuld met de juiste colour locale in o.a. kleding, lifestyle, hair, horeca, leisure, food etc.

 

http://www.vanherkgroep.nl/nl/nieuws/van-herk-groep-plaatst-solow-op-het-winkelcentrum-crimpenhof-te-krimpen-aan-den-ijssel

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?