Frank Hendriksen benoemd als directeur bij DELA Vastgoed

0

Per heden treedt Frank Hendriksen in dienst bij DELA Vastgoed. Samen met directeur Pieter Loeffen vormt hij de tweehoofdige statutaire directie van DELA Vastgoed. Frank Hendriksen vervulde eerder functies bij onder andere ABN AMRO Project Ontwikkeling en Kantoren Fonds Nederland (KFN), laatstelijk als COO. Sinds 2008 was hij actief als zelfstandig vastgoedadviseur en interim manager.

Pieter Loeffen: “DELA Vastgoed ontwikkelt zich snel. Naast groei van de winkel- en winkelcentraportefeuille richt onze strategie zich nadrukkelijk ook op investeringen in de woningmarkt. In de afgelopen periode hebben we daarom onze organisatie op verschillende posities versterkt.”

 

https://www.delavastgoed.nl/nieuws/artikel/frank-hendriksen-benoemd-als-directeur-bij-dela-vastgoed/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?