Feestelijke opening Louis Davidscarré in Zandvoort

0

Tweede fase nieuwbouwproject gereed

Zaterdag 27 september 2014 verrichten wethouder Han Cohen en Frank Klomp, regiodirecteur AM Noordwest, de officiële opening van de tweede fase van het Louis Davidscarré in Zandvoort. De opening vindt plaats op het Carréplein, gelegen in het hart van het Louis Davidscarré.

De tweede fase van het Louis Davidscarré bestaat uit de uitbreiding van de parkeergarage, de bouw van een appartementencomplex met zestig koopappartementen en zeven herenhuizen en de aanleg van het Carréplein. “Met de afronding van de tweede fase is wederom een stap voorwaarts gezet”, aldus wethouder Cohen.

Open huis
Het merendeel van de woningen van de tweede fase is inmiddels verkocht. Voor de laatste beschikbare woningen van het appartementencomplex houdt AM in het kader van de Landelijke Nieuwbouwdag op zaterdag 27 september 2014 open huis. Belangstellenden zijn welkom van 11.00 tot 15.00 uur.

Louis Davidscarré
Het Louis Davidscarré wordt gerealiseerd in het hart van Zandvoort. Het plan omvat in totaal meer dan 200 woningen, een openbare parkeergarage en een brede school, waarin onder andere twee scholen, een kinderdagverblijf, een bibilotheek en verschillende culturele verenigingen zijn gehuisvest.

 

http://www.am.nl/feestelijke-opening-louis-davidscarre-in-zandvoort/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?