DTZ Zadelhoff start interim professionals in vastgoed

0

DTZ Zadelhoff start een nieuwe activiteit: interim professionals. Het blijkt dat in een aantal gevallen bij organisaties behoefte is aan tijdelijke versterking van hun vastgoedkennis of de aansturing van hun vastgoedprocessen. Ook is het mogelijk dat in eigen huis van de opdrachtgever met de interim professional een strategie wordt ontwikkeld met betrekking tot het afstoten, concentreren, optimaliseren of verhuren van vastgoed.

Jeroen de Bruijn, voorzitter Dagelijks Bestuur DTZ Zadelhoff: “We gaan werken met een pool van erkende deskundigen uit eigen netwerk die beschikken over relevante know-how. Omgekeerd hebben de interim professionals toegang tot de databanken en de marktkennis van DTZ Zadelhoff.”

DTZ Zadelhoff biedt alleen interim professionals voor vastgoedvraagstukken en ziet ook toe op een succesvolle uitvoering van de opdracht.

Interim professionals wordt opgezet door Cuno van Steenhoven, die medio dit jaar afscheid nam als partner van DTZ Zadelhoff v.o.f. en nu als directeur deze nieuwe activiteit opstart. Van Steenhoven: “Het doel van DTZ Zadelhoff is het vinden van een goede match tussen het vraagstuk van een organisatie en het profiel en ervaring van de interim professional. Onze interim professionals hebben een goed trackrecord, zijn toonaangevend op hun vakgebied, integer en werken onafhankelijk vanuit de organisatie van de opdrachtgever.”

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2014/q3-2014/nieuwsberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2014/dtz-zadelhoff-start-interim-professionals-in-vastgoed?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?