BounceSpace en Merin breiden samenwerking uit

0

Bouncespace en Merin zijn sinds april een samenwerking aangegaan. In juni opende BounceSpace haar deuren in Eindhoven aan de Bogert in het centrum van Eindhoven. BounceSpace exploiteert een creatief, ietwat rebels en community gebaseerd kantoor waar talentvolle freelancers, startups en andere bedrijven gehuisvest worden.

BounceSpace begon op de begane grond en de eerste verdieping. Inmiddels is al een aantal bedrijven gevestigd in het gebouw, waaronder Qeldr, Oddshapes, Collectief Voordelig en the Foodpunk. Per 1 oktober neemt Sendcloud haar intrek op een deel van de tweede verdieping, Sencloud revolutionaliseert het verzenden van pakketten voor webshops. In totaal huurt BounceSpace nu ongeveer 1.000 m² kantoorruimte in het gebouw. Merin en BounceSpace zijn van plan de samenwerking in het hele gebouw uit te rollen.

 

http://merin.nl/over-merin/nieuws/nieuws-detail/?no_cache=1&tx_ttnews%5Btt_news%5D=134&cHash=56d636452fd3e004b8a70ea4d60b4ff4

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?