Opnieuw nominatie Energiehuis!

0

Het Energiehuis in Dordrecht is na het winnen van de publieksprijzen BNA Beste gebouw van Jaar 2014, de NRP Gulden Feniks en een nominatie voor de Houtprijs 2014, opnieuw genomineerd. Dit keer voor de Sign+Award 2014.

De Sign+Award is een tweejaarlijkse vakprijs voor de sign- en displaybranche die wordt georganiseerd door het vakblad Sign+Magazine, een uitgave van Eisma Businessmedia. Voor de Sign+Award 2014 zijn maar liefst 65 inzendingen binnengekomen die allerlei disciplines van het signvak bestrijken.

De inzender is Geerdes Ontwerpen uit Huizen. Zij hebben de bewegwijzering in het Energiehuis verzorgd en deze een eigen beeldtaal mee gegeven. Het Energiehuis biedt ruimte aan poppodia, concert- en theaterzalen, leslokalen, studio’s, ateliers, vergaderruimtes en een grand café. Elke organisatie heeft zijn eigen huisstijl.

Volgens de vakjury geeft de bewegwijzering een mooi contrast tussen de industriële omgeving en heldere kleuren, wat wordt versterkt door zwevende ophanging. Er is goed nagedacht over de wayfinding; lastig in verband met de verschillende niveaus, verspringende vloeren en verschillende gebruikers. Sterk voorbeeld van mensen de weg wijzen in een complexe omgeving.

 

http://www.vanwijnen.nl/actueel/bouwnieuws/Opnieuw-nominatie-Energiehuis-.html?id=1651

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?