Kees de Boo treedt toe tot Raad van Commissarissen Propertize

0

Op voordracht van de Raad van Commissarissen van Propertize B.V. is de heer Kees de Boo (70) door de algemene vergadering van aandeelhouders benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen.

De heer de Boo heeft een ruime ervaring als bestuurder en toezichthouder in de vastgoedsector. Momenteel is hij onder meer voorzitter van de Raad van Commissarissen van Vesteda, lid van de commissie voor integriteit van de Neprom en lid van de Raad van Toezicht van Artis. In het verleden bekleedde de heer De Boo onder meer functies bij het Centraal Fonds Volkshuisvesting, NS Vastgoed, Rodamco, Amvest en Bouwinvest. Naast de heer De Boo bestaat de Raad van Commissarissen van Propertize momenteel verder uit de heer Meuter (voorzitter), de heer Van Olphen en de heer Oostendorp.

Over Propertize
Propertize geeft loan management, restructuring & recovery en asset management een eigen invulling, met een naam waarin property, maximize en monetize samenkomen. Met de juiste mensen en een efficiënte organisatie bouwt het de komende jaren zijn portefeuille van vastgoed-financieringen en vastgoed af. Propertize is zich bewust van de bijzondere context waarin het zijn bijzondere opdracht vervult: een context waarbinnen commercieel vastgoed en het maatschappelijk belang samenkomen. De organisatie is gevestigd in Utrecht en er werken bijna tweehonderd mensen. Enig aandeelhouder van Propertize is NLFI.

 

http://www.propertize.nl/nieuws/nieuwsberichten.html/read-article/kees-de-boo-treedt-toe-tot-raad-van-commissarissen-propertize

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?