“Ik ben een Zeeheld” valt 2x in de prijzen!

0

Tijdens het NRW Marketingcongres op 15 september zijn de winnaars bekend gemaakt van de NRW Marketingprijs 2014. Uit de zes genomineerde projecten zijn door de vakjury als winnaars gekozen:

Winnaar categorie CAMPAGNES: Zeeheldenkwartier Den Haag, Kwartier voor speciale zaken
Het Zeeheldenkwartier staat weer op de kaart. Dat is het resultaat van een marketingcampagne die deel uitmaakt van een integraal plan van aanpak. De draagkracht, betrokkenheid en het enthousiasme van (nieuwe) gespecialiseerde ondernemers is groot.
De jury stelt: “De campagne Zeeheldenkwartier sluit naadloos aan bij de identiteit van het winkelgebied en heeft deze verder versterkt met positieve gevolgen voor de winkelstand, lokaal ondernemerschap en lokale verbondenheid van ondernemers en inwoners van de wijk.”

Winnaar categorie EVENTS: Call of the Mall, Utrecht
Call of the Mall is een bijzonder project waarmee Hoog Catharijne gedurende 3 maanden het posium was voor nationale en internationale kunstenaars en een artistiek hoogwaardige programmering bood. Dit event creëerde een unieke context van hoogwaardige kunst in een van de drukstbezochte winkelgebieden van Nederland.
De jury stelt: “Het event Call of the Mall heeft aantoonbaar geleid tot een enorme meerwaarde voor Hoog Catharijne, het aantrekken van zeer grote aantallen gerichte bezoekers en het overgrote deel van de reguliere bezoekers letterlijk laten stilstaan bij kunstwerken.”

Winnaar NRW PUBLIEKSPRIJS: Zeeheldenkwartier Den Haag, Kwartier voor speciale zaken
De deelnemers van het NRW Marketingcongres hebben kunnen stemmen op hun favoriete marketingactie. Het project met de meeste publieksstemmen is de winnaar van de NRW Publieksprijs.

 

http://www.haagsretailpunt.nl/nieuws

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?