Aldi huurt 1.332 m2 winkelruimte in Bigshops Dakpark in Rotterdam

0

WestInvest Gesellschaft für Investmentfonds mbH heeft een huurovereenkomst met Aldi Vastgoed gesloten voor de vestiging van een Aldi supermarkt ter grootte van 1.332 m² in het winkelcentrum Bigshops Dakpark in Rotterdam.

Het winkelcentrum is 800 meter lang en heeft een winkelvloeroppervlakte van meer dan 25.000 m², verdeeld over vijftien winkelunits, en beschikt over een parkeergarage met circa 750 parkeerplaatsen. Het winkelcentrum is met deze transactie, na een korte periode van fysieke leegstand, per 1 oktober 2014 volledig verhuurd.

Bovenop het dak van het winkelcentrum bevindt zich het Dakpark van de gemeente Rotterdam. Dit park is met een lengte van 1.200 meter en een breedte van 85 meter het grootste dakpark van Europa.

WestInvest Gesellschaft für Investmentfonds mbH werd tijdens deze transactie geadviseerd door RechtStaete, Houtzager Strijker en DTZ Zadelhoff Property Management.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q3-2014/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal/aldi-huurt-1332-m2-winkelruimte-in-bigshops-dakpark-in-rotterdam

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?