OVG Real Estate verhuurt aan Nederlandse Obesitas Kliniek

0

OVG Real Estate en de Nederlandse Obesitas Kliniek West BV zijn een huurovereenkomst overeengekomen voor het kantoorgebouw aan de Bordewijklaan 3 in Den Haag.

Het kantoorgebouw ‘De Bordewijk’ van ca. 3.190 m2 aan de Bordewijklaan 3 te Den Haag is recentelijk gerenoveerd door OVG. Het kantoorgebouw is met haar ligging naast station Den Haag Mariahoeve uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. De locatie is ook per auto goed ontsloten met de N44 en A4 in haar nabijheid.

Per midden augustus huurt De Nederlandse Obesitas Kliniek ca. 1.240 m2 in het gebouw. Het betreft een langjarige huurovereenkomst waarbij COG makelaars optrad namens verhuurder.
De reeds op deze locatie gevestigde huurder Stichting Koninklijke Visio is vorig jaar intern verhuisd binnen het gebouw en huurt langjarig ruim 1.030 m2. Met deze transacties is het merendeel van het gebouw verhuurd. Er is nog ca. 687 m2 in het gebouw beschikbaar, verdeeld over een drietal zelfstandige units.

De Nederlandse Obesitas Kliniek is sinds 1993 in Nederland de grootste en meest gespecialiseerde, zelfstandige kliniek voor de behandeling van mensen met ernstig overgewicht. Momenteel heeft zij 7 vestigingen, verspreid door Nederland (zie ook www.obesitaskliniek.nl).

Over OVG Real Estate
OVG Real Estate is een onafhankelijk vastgoedbedrijf actief als projectontwikkelaar en investeerder, in 1997 opgericht door Coen van Oostrom (CEO). Sinds 2007 is OVG marktleider in de kantorenmarkt in Nederland en een snel groeiende speler in Europa. Het bedrijf is altijd koploper geweest in duurzaamheid en onderscheidt zich daarnaast door haar ondernemerschap, solide financiële positie, integriteit en sterke relatie met haar eindgebruikers. OVG is actief betrokken in internationale netwerken zoals het World Economic Forum, Clinton Global Initiative en Corenet Global.

 

http://www.ovg.nl/blog/ovg-real-estate-verhuurt-aan-de-nederlandse-obesitas-kliniek-in-de-bordewij

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?