Monique Collignon huurt Paasheuvelweg in Amsterdam

0

Monique Collignon vestigt haar nieuwe kantoor, atelier en showroom in Amsterdam Zuidoost.

Merin verhuurt het kantoorgebouw van 2.398 m² aan de Paasheuvelweg 8 in Amsterdam in z’n geheel aan Monique Collignon. Hier zal haar kantoor, atelier en showroom worden gehuisvest. Monique kleedt vele nationale en internationale sterren. Ook in het theater en film zijn ontwerpen van Monique’s hand te zien. Naast de Haute Couture collectie heeft Monique ook een confectie collectie: MC Couture Light. Daarnaast ontwerpt Monique Collignon bedrijfskleding en merchandise collecties.

Merin gaat samen met Monique Collignon het gebouw grondig renoveren en het helemaal eigen maken.

 

http://merin.nl/over-merin/nieuws/nieuws-detail/?no_cache=1&tx_ttnews%5Btt_news%5D=133&cHash=2a5852ea0e5b55c17a41500ed6342af4

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?