Corio verhuurt ca. 4.318 m2 kantoorruimte Hoog Catharijne Utrecht

0

Corio heeft recent een nieuwe huurovereenkomst voor kantoorruimte afgesloten binnen het multifunctionele complex Hoog Catharijne gelegen in het centrum van Utrecht.

Huurder SURF – de ICT-samenwerkingsorganisatie van het hoger onderwijs en onderzoek in Nederland– neemt drie verdiepingen met een totaal vloeroppervlak van circa 4.318 m² in gebruik van gebouw Overborch, dat onderdeel uitmaakt van Hoog Catharijne. De kantoorruimten binnen Hoog Catharijne zijn volledig casco gerenoveerd. SURF brengt ICT-professionals samen binnen netwerken en samenwerkingsprojecten voor kennisdeling rond ICT-innovatie.

Hoog Catharijne, vooral bekend als Nederlands drukst bezochte winkelcentrum, is een multifunctionele locatie in het hart van Nederland met naast winkelruimten ook parkeergarages en ca. 45.000 m² kantoorruimte. Hoog Catharijne maakt deel uit van het ‘Favourite Meeting Place-concept’ dat Corio invoert in alle winkelcentra in haar vastgoedportefeuille.

JLL is de vaste adviseur van Corio bij alle transacties van kantoorruimte binnen Hoog Catharijne. Ook bij de totstandkoming van deze transactie trad JLL namens verhuurder op. CBRE trad op namens SURF en was vanuit die rol verantwoordelijk voor de commerciële onderhandelingen, ontwikkeling van het werkplekconcept, interieurontwerp en project management.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/694/corio-sluit-nieuwe-huurovereenkomst-af-voor-circa-4318m2-kantoorruimte-in-hoog-catharijne-in-utrecht

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?