XO begeleidt Ahold bij aanhuur

0

Ahold Europe Real Estate & Construction BV gevestigd in Zaandam heeft ten behoeve van Albert Thuisservice bedrijfs- en kantoorruimte gehuurd in het gebouw ‘De Vlaggeman’ aan de Abraham van Stolkweg 74 te Rotterdam. Albert Thuisservice huurde reeds 4.900 m² bedrijfsruimte, 800 m² kantoorruimte en 126 overdekte parkeerplaatsen in het gebouw. Met deze transactie wordt het gehele bedrijfsvolume van ruim 18.500 m² in gebruik genomen, het kantoorvolume uitgebreid naar 2.140 m² en komen er 115 extra overdekte parkeerplaatsen bij. ‘De Vlaggeman’ was eerder in gebruik bij Lely Industries NV die vorig jaar het duurzame bedrijvencomplex Lely Campus in Maassluis heeft betrokken. De huurder is begeleid door XO Property Partners. Verhuurder werd geadviseerd door WVK in Business te Voorburg.

 

http://www.xopropertypartners.nl/nl/nieuws/XO_begeleidt_Ahold_bij_aanhuur_.html?id=87

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?