XO adviseert bij nieuwe huurovereenkomst met Sligro

0

Een particuliere belegger heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Sligro. Het betreft de 13.161m² tellende Sligro Zelfbedieningsgroothandel in Den Haag, gelegen aan de Linge 2. Er is een overeenkomst aangegaan voor 15 jaar.

Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven, die zich direct en indirect richten op de consument. Dit geschiedt bij Foodservice als groothandel en bij Foodretail als groothandel en detaillist. Foodservice richt zich als marktleider met een landelijk netwerk via zelfbediening en bezorging op horeca, recreatie, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, pompshops, het MKB,  retailbedrijven en de institutionele markt. Zelfbediening beschikt daartoe over 46 Sligro Zelfbedieningsgroothandels en 10 bezorgservices verdeeld over het gehele
land. Sligro maakt onderdeel uit van de Sligro Food Group, welke genoteerd is aan de NYSE Euronext in Amsterdam.

Transactiegegevens:
Verhuurder, Particuliere belegger
Huurder, Sligro BV
Oppervlakte, 13.161 m²
Beschrijving transactie, Huurverlenging voor een periode van 15 jaar

XO Property Partners adviseerde de verhuurder in deze transactie.

 

http://www.xopropertypartners.nl/cms_file.php?fromDB=249&forceDownload

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?