NSI verhuurt aan AbbVie in HNK Hoofddorp

0

NSI N.V. (“NSI”) heeft een vijfjarige huurovereenkomst afgesloten met AbbVie B.V. voor circa 380 m2 in HNK Hoofddorp, Antareslaan 81. AbbVie heeft voor HNK Hoofddorp gekozen vanwege de uitstraling en voorzieningen, alsmede de locatie.
HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor. Met dit concept richt NSI zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibiliteit in de kantorenmarkt. NSI biedt in het HNK concept naast de zogenaamde ‘managed offices’ (volledig ingerichte kantoor units) en memberships ook ‘kantoor op maat’. Daarbij kan de huurder exact het benodigde metrage huren met flexibiliteit in diensten en huurtermijn vanaf 1 jaar.

HNK is de ultieme (net)werklocatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De huurder huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past.

 

http://www.nsi.nl/news/view/id/271/title/nsi-verhuurt-aan-abbvie-in-hnk-hoofddorp

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?