Nieuwe dynamiek in monumentale Passage in Den Haag

0

Retailers zoals Apple en het Miele Experience Center geven het monumentale gedeelte van De Passage nieuwe dynamiek. Het aantrekken van nieuwe huurders en upgraden van bestaande formules is onderdeel van de herpositionering van de oudste winkelpassage van Nederland. Het nieuwe deel van de Passage dat 18 september geopend wordt, zal deze nieuwe dynamiek alleen nog maar verder versterken.

De afgelopen tijd sloot a.s.r. vastgoed vermogensbeheer namens het ASR Dutch Prime Retail Fund 7 nieuwe huurovereenkomsten. In totaal werd circa 1.400 m² verhuurd aan kunstgalerie Carré d’Artistes, chocolade- en koffiespecialist Hop & Stork, Miele Center en dameskledingwinkel Giullia & Co. Schoenenproducent Ecco opende zijn eerste Nederlandse Premium Store. En ook Brasserie Du Passage en the Body Shop vernieuwden hun winkels.

Carré d’ Artistes werd geadviseerd door Kroese Paternotte, Ecco Premium door Kokelenberg & Ouwehand en Miele werd tijdens de huuronderhandelingen bijgestaan door Metz Vastgoed. Cushman & Wakefield adviseerde Apple. CBRE trad op als adviseur van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer.

Het huisvesten van nieuwe huurders naar de maatstaven van deze tijd in een UNESCO-monument was een uitdaging. Met veel respect voor het monumentale gebouw en door de constructieve samenwerking met de huurders en de gemeente Den Haag is dit toch mogelijk gebleken.

Opening van het nieuwe gedeelte van De Passage
In 2012 werd gestart met de bouw van de Nieuwe Haagse Passage die aansluit op het oude gedeelte. Hiermee wordt een verbinding tussen de Grote Markstraat en de Spuistraat gecreëerd en 10.500 m² aan winkelruimte toegevoegd. Het nieuwe gedeelte van De Passage wordt donderdag 18 september 2014 feestelijk geopend.

 

http://www.asrvastgoedvermogensbeheer.nl/pers/persberichten/2014/09/nieuwe-dynamiek-in-monumentale-passage-in-den-haag/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?