DTZ Zadelhoff lanceert nieuw platform Duidelijk.

0

DuidelijkDTZ.nl, het digitale platform voor beslissers in commercieel vastgoed, is compleet vernieuwd. Vandaag lanceert DTZ Zadelhoff de website die het papieren relatiemagazine vervangt. De website heeft een nieuwe look & feel en structuur gekregen en is erop gericht informatie te delen en discussies te starten. Jeroen de Bruijn, voorzitter Dagelijks Bestuur van DTZ Zadelhoff: “Het platform Duidelijk. bevat artikelen van DTZ Zadelhoff en biedt ruimte voor opinies van anderen. Voor uiteenlopende standpunten en verrassende invalshoeken.”

Met het nieuwe concept wil DTZ Zadelhoff meer inspelen op de actualiteit en frequenter berichten kunnen plaatsen in de vorm van video’s, blogs, interviews en animaties. Vanuit de pijlers groeien, in control en optimaliseren wordt maandelijks ingespeeld op thema’s zoals transformatie, (her)ontwikkeling, vastgoedstrategieën en feiten en fabels in de vastgoedbranche. Door middel van aansprekende rubrieken worden deze thema’s ingevuld.

Op www.duidelijkdtz.nl kunt u een kijkje nemen op het nieuwe platform, uw reactie achterlaten of een discussie starten. Content uit de eerder verschenen papieren edities is bewaard gebleven. Geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven van de nieuwste artikelen die zijn geplaatst, kunnen zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief, die maandelijks verschijnt.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2014/q3-2014/nieuwsberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2014/dtz-zadelhoff-lanceert-nieuw-platform-duidelijk?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?