Overeenstemming bereikt over uitbreiding Westwijkplein Amstelveen

0

Gemeente Amstelveen, Delta Lloyd Vastgoed en ontwikkelingscombinatie WPM/Did bereiken overeenstemming over uitbreiding Westwijkplein

Het bestaande winkelcentrum wordt met circa 3500 m² winkels uitgebreid, waaronder een tweede supermarkt. De bestaande winkelpassage wordt eveneens gemoderniseerd. Daarnaast worden 20 vrije sector huurwoningen toegevoegd. De gemeente realiseert een nieuw wijkcentrum en knapt het openbare gebied op. Met de uitbreiding ontstaat een winkelcentrum dat toegesneden is op de maat en schaal van Westwijk. De verwachting is dat de voorbereidende werkzaamheden starten in het eerste kwartaal 2015.

 

http://www.wpmgroep.nl/nieuws/370/8/gemeente-amstelveen-delta-lloyd-vastgoed-en-ontwikkelingscombinatie-wpm-did-bereiken-overeenstemming-over-uitbreiding-westwijkplein/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?