Nadia van Zoest versterkt verkoopteam Blauwhoed

0

Nadia van Zoest (37) versterkt vanaf september 2014 het verkoopteam van Blauwhoed.
Blauwhoed richt zich als onafhankelijke ontwikkelaar op de ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed. Blauwhoed ontwikkelt al haar projecten in co-creatie en is in diverse plaatsen actief met projecten, nieuwe eigen concepten en initiatieven. Hierbij wordt verrassend klantgericht gewerkt met een open source proces waarin klanten vroegtijdig worden betrokken. Blauwhoed vindt klantcontact essentieel en verkoopt daarom ook zelf haar huizen en projecten. Nadia was hiervoor ruim 7 jaar werkzaam bij Leyten.

 

http://blauwhoed.nl/nadia-van-zoest-versterkt-verkoopteam-blauwhoed

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?