Maetis verlengd huurcontract in gebouw de Hoven te Leeuwarden

0

Het huurcontract tussen Hanzevast Vastgoedfonds en Maetis N.V. is meerjarig verlengd. Maetis blijft circa 320 vierkante meter en 6 parkeerplaatsen huren. Het vernieuwde contract voor de ruimte in gebouw de Hoven gaat op 1 november 2014 in.

Maetis N.V. is partner van werkgevers en werknemers omtrent arbodiensten. Ze begeleiden werkgevers en leidinggevenden bij hun gezondheidsbeleid. Daarnaast helpen ze werknemers zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun toekomst. Maetis is al jaren huurder van Hanzevast. Naast Maetis is Groenewegen en partners huurder van Hanzevast aan de Oostergoweg 5 te Leeuwarden.

 

http://www.hanzevastcapital.nl/nieuws/maetis-verlengd-huurcontract-in-gebouw-de-hoven-te-leeuwarden

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?