Kantoor-/bedrijfsruimte gehuurd voor J-Club International

0

Op bedrijventerrein Stichtsekant heeft J-Club International B.V. circa 3.100 m² kantoor-/bedrijfsruimte gehuurd wegens groei van het bedrijf. J-Club verkoopt mode-accesoires door geheel Europa en vestigt hier haar hoofdkantoor.

Het gebouw is in 2009 gebouwd door bouwbedrijf Aan de Stegge uit Twello op duurzame wijze. Het bedrijfsgebouw kenmerkt zich door strakke belijning in de aluminium gevels, de ingetogen uitstraling, minimalistische stijl met veel glas, waardoor de natuur deel uitmaakt van de werkomgeving. Een optimale routing is bereikt tussen de expeditie, magazijn, productieruimte en de showroom met bovenliggende kantoren. De duurzaamheid is zichtbaar in de lage exploitatiekosten, de gebruikte materialen en de prettige werkomgeving, die is ontstaan.

Arcuris Bedrijfshuisvesting adviseerde de huurder met hun huisvestingsvraagstuk. Namens verhuurder behartigde Castanea de belangen. Het gebouw is eigendom van een particuliere belegger.

Het huidige gebouw van J-Club wordt inmiddels te koop aangeboden.

 

http://www.arcuris.eu/bedrijfshuisvesting/j-club-huurt-in-almere-op-stichtsekant.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?