Voormalig kazernecomplex Willem de Zwijger in de verkoop

0

DTZ Zadelhoff verkoopt in opdracht van DeltaWonen het voormalige kazernecomplex Willem de Zwijger in Wezep. Het karakteristieke complex van circa 9.370 m² bestaat uit zes vrijstaande gebouwen en biedt volop ruimte voor herontwikkeling.

Het complex ligt ten zuidoosten van de stad Zwolle en ligt op 2,4 hectare grond. In totaal heeft ‘Willem de Zwijger’ een oppervlakte van circa 9.370 m². Het markante poortgebouw, drie belegeringsgebouwen, twee bedrijfsgebouwen en kleine opstallen (zoals bunkers en een ketelhuis) maken deel uit van het complex.

Het object wordt verkocht door middel van een verkoop bij inschrijving. De sluitingsdatum hiervan is 13 november 2014. Voor meer informatie of toegang tot de digitale dataroom kunnen geïnteresseerden contact opnemen met DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2014/q3-2014/nieuwsberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2014/voormalig-kazernecomplex-willem-de-zwijger-in-de-verkoop

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?