Prologis verhuurt ruim 12.000 m² distributieruimte in Born

0

Prologis heeft een huurovereenkomst gesloten voor de verhuur van 12.079 m² bedrijfsruimte en 561 m² kantoorruimte aan de Holtum Noordweg 5 in Born. De huurder, een logistieke dienstverlener, zocht vanwege de groei van haar activiteiten een nieuwe locatie dichtbij haar huidige vestiging.

De betreffende organisatie ontwerpt, implementeert en biedt complexe supply chain oplossingen in meer dan 170 landen. Het bedrijf focust zich op marktsegmenten als de auto-industrie, hi-tech en elektronica, consumptiegoederen/detailhandel, uitgeverij en de media. Ze beheren meer dan 1000 magazijnen over de hele wereld met een oppervlakte van ongeveer 9 miljoen m².

DTZ Zadelhoff adviseerde de verhuurder Prologis bij deze transactie.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q3-2014/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal/prologis-verhuurt-ruim-12000-m%C2%B2-distributieruimte-in-born?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?