Nelemans Groep opent nieuwe locatie in Breda

0

Nelemans Groep heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 1.900 m² bedrijfsruimte met buitenterrein aan de Huifakkerstraat 6 in Breda. De bedrijfsruimte ligt op het bedrijventerrein Steenakker.

Nelemans Groep levert een totaalpakket aan hout, bouw- en afbouwmaterialen en heeft zeven vestigingen in Noord-Brabant en Zuid-Holland. De nieuwe bedrijfsruimte gaat vanaf medio december plaats bieden aan de formules Bouwcenter Nelemans en TegelMegaStore.

DTZ Zadelhoff adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, bij deze transactie.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q3-2014/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal/nelemans-groep-opent-nieuwe-locatie-in-breda

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?