Bol.com verhuist naar WTC Papendorp in Utrecht

0

JLL adviseert bol.com bij de zoektocht naar een nieuwe huisvestingslocatie.

Bol.com heeft een huurovereenkomst gesloten met een door Lone Star gemanaged fonds voor ca. 18.000 m² kantoorruimte in WTC Papendorp. De verhuizing van bol.com van de Keulsekade in Utrecht naar WTC Papendorp staat gepland voor het einde van dit jaar. Bol.com huurt twee van de zes gebouwen, een vergadercentrum en een restaurant. De kantoorruimte wordt casco opgeleverd. Tétris Design & Build, de dochterorganisatie van JLL, is door bol.com ingeschakeld voor de inrichting van het complex.

Omdat verdere ontwikkeling op haar huidige locatie aan de Keulsekade in Utrecht niet mogelijk was heeft bol.com aan vastgoedadviseur JLL gevraagd te ondersteunen bij de zoektocht naar nieuwe huisvesting. De nieuwe locatie past bij de manier van samenwerken binnen bol.com, is gunstig gelegen centraal in Nederland en maakt het mogelijk om verdere groei van bol.com in de komende jaren te accommoderen.

JLL heeft de match kunnen maken voor bol.com in WTC Papendorp.

Olaf Vogelaar, director JLL agency Utrecht: “De zoektocht naar een nieuwe locatie voor bol.com was voor ons kantoor in Utrecht een geweldige opdracht. Het is ons gelukt om voor bol.com een pand te vinden dat aansluit bij de manier van werken van een van de meest aansprekende bedrijven in Nederland. De succesvolle webwinkel kan in de komende jaren zonder belemmering verder groeien op deze nieuwe locatie.”

Lone Star is bij deze transactie geadviseerd door CBRE.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/690/bol-com-verhuist-naar-wtc-papendorp

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?