Valad Europe verhuurt 3.000 m2 kantoorruimte binnen Landmark Portfolio

0

Valad Europe, de toonaangevende investment manager in multi-let kantoor- en bedrijfsruimte, heeft binnen de Landmark Portfolio in totaal 3.025 m2 kantoorruimte verhuurd. Met drie afzonderlijke partijen zijn daarover contracten afgesloten.

Woningcorporatie Rentree heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor 750 m2 kantoorruimte aan de Pikeursbaan 15 – 23 in Deventer. Het kantoorgebouw staat in het centrum van Deventer, nabij autosnelweg A1. Het pand is in gebruik bij vier huurders. Rodenburg Bedrijfsmakelaars heeft bij deze transactie geholpen.

Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders vernieuwde het huurcontract voor Einsteindreef 125-127 in Utrecht. Zij hebben 1.369 m2 kantoorruimte in gebruik. Het totale kantorencomplex in Utrecht Overvecht omvat 9.021 m2 en kent momenteel vijf huurders, waaronder INC Research Nederland BV.

Waarborg Platina Goud Zilver NV heeft de huurovereenkomst voor 906 m2 kantoorruimte aan Stationsplein 9 in Gouda vernieuwd. Het complex met in totaal van 4.376 m2 kantoorruimte is momenteel bij negen huurders in gebruik.

Valad Europe verzorgt vanaf mei vorig jaar het beheer van de Landmark Portfolio. Sinds die tijd heeft Valad een aantal activiteiten afgerond. Zo is het kantoorgebouw aan de L.J. Zielstraweg 2 in Groningen verkocht. De Landmark Portfolio bevat van oorsprong dertien kantoorgebouwen. Voornamelijk in de Randstad, met inbegrip van 8.000 m2 kantoorruimte in Amsterdam-Zuidoost.

Volgens Richard den Hartigh, hoofd asset management Benelux, zijn de nieuwe huurovereenkomsten typerend voor de aanpak van Valad Europe. “Binnen de Landmark Portfolio ligt de focus op het versterken van de relatie met de bestaande huurders en het vinden van nieuwe huurders voor de leegstaande units. Door verdergaande herpositionering weten we de huurinkomsten te verhogen en de waarde van de portefeuille te verbeteren.”

 

http://www.valad.nl/index.php/valad-nieuws/2014/116-valad-europe-verhuurt-3-000-m2-kantoorruimte-binnen-landmark-portfolio

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?