Helicon huurt 1.200 m² kantoorruimte in ’s-Hertogenbosch

0

Helicon Opleidingen heeft 1.200 m² kantoorruimte gehuurd aan de Kooikersweg 2 in ’s-Hertogenbosch. Helicon heeft scholen voor vmbo en mbo in Noord-Brabant en Gelderland. Het kantoor van de instelling was voorheen gevestigd in Nijmegen en Boxtel, maar uit efficiencyoverwegingen is besloten de activiteiten te centraliseren op een goed bereikbare locatie in ’s-Hertogenbosch.

De verhuurder van het gebouw is KPC Groep, een landelijk opererend onderwijsadviesbureau. In het kantoorgebouw, waar veel faciliteiten worden gedeeld, gebruikt KPC het grootste gedeelte van het gebouw.

De verhuurder werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q3-2014/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal/helicon-huurt-1200-m%C2%B2-kantoorruimte-in-%E2%80%99s-hertogenbosch?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?