BDO verlengt huurovereenkomst in kantoorgebouw K.P. van de Mandelelaan 40 te Rotterdam

0

BDO en HansaInvest GmbH hebben overeenstemming bereikt over een meerjarige verlenging van de huurovereenkomst voor circa 3.514 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw gelegen aan de K.P. van de Mandelelaan 40 in Rotterdam alsmede 68 parkeerplaatsen op het bij het gebouw behorende terrein.

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde de belangen van de verhuurder, HansaInvest GmbH. Het Property Management wordt verzorgd door K&O Property Management.

Huurder BDO is bij de totstandkoming van de overeenkomst geadviseerd door vastgoedadviseur JLL.

BDO Accountants & (belasting-)adviseurs heeft een wereldwijd netwerk dat bestaat uit meer dan 1300 vestigingen in ruim 144 landen. Met 56 000 professionals in dienst beschikt BDO over expertise van de lokale markt en bundelt die kennis tegelijkertijd via het internationale netwerk om haar klanten desgewenst ook land overstijgend van dienst te zijn op het gebied van onder andere audits en jaarrekeningcontrole en door het bieden van internationaal fiscaal en bedrijfsfinancieel advies.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/689/bdo-verlengt-huurovereenkomst-rotterdam

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?