Avans breidt uit naar De Hooge Donken in ‘s-Hertogenbosch

0

Avans Hogeschool huurt circa 1.600 m² onderwijs en kantoorruimte in het gebouw De Hooge Donken in ’s-Hertogenbosch. Door het toenemende aantal studenten heeft de hogeschool behoefte aan extra ruimte voor onder andere haar chemieopleiding. Het gebouw aan de Parallelweg 64 biedt voor de komende jaren een goede oplossing. Met de komst van Avans is het gebouw van circa 4.000 m2 volledig verhuurd.

De Hooge Donken is voorheen gebruikt als hoofdkantoor van het supermarktconcern Laurus en vervolgens door ABN AMRO. PsyQ huurt de begane grond. HAS Hogeschool tekende vorig jaar voor de eerste en tweede verdieping. Avans Hogeschool huurt de derde vierde en vijfde verdieping.

Een reden voor de huurders om voor dit gebouw te kiezen is de ligging vlak bij het Centraal Station, de gunstige huurprijs, de grote open vloeren en de goede parkeervoorziening. De Parallelweg zal de komende periode een flinke kwaliteitsimpuls krijgen door de vernieuwde infrastructuur en renovatie van de wijk Boschveld.

Avans Hogeschool, werd begeleid door QwinQ bedrijfshuisvesting. De verhuurder, Pramerica Real Estate Investors Limited, werd in collegiale samenwerking met Jones Lang LaSalle geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q3-2014/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal/avans-breidt-uit-naar-de-hooge-donken-in-%E2%80%98s-hertogenbosch?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?