Veel minder bouwbedrijven failliet

0

Het aantal faillissementen in de bouw is in de eerste acht maanden van dit jaar met 40 procent gedaald ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. In totaal gingen 725 bouwbedrijven over de kop. Dat blijkt uit gegevens van de website faillissementsdossier.nl

Volgens de website komt dit omdat de economische omstandigheden verbeteren. Vooral conjunctuurgevoelige bedrijven, zoals bedrijven in de bouwsector, doen het daardoor minder slecht. Er gingen niet alleen minder bouwbedrijven failliet, ook schilderbedrijven en projectontwikkelaars deden het beter dan vorig jaar.

In totaal gingen er afgelopen acht maanden 24 procent minder bedrijven failliet dan vorig jaar.

 

http://www.bouw-instituut.nl/blog/veel-minder-bouwbedrijven-failliet/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?