Start traineeprogramma DTZ Zadelhoff met 33 talenten

0

Vorige week is de nieuwe traineegroep van start gegaan bij vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff. Met 33 trainees is dit de grootste lichting sinds 2008. De groep bestaat uit afgestudeerde HBO’ers en WO’ers vanuit diverse studierichtingen. Jeroen de Bruijn, voorzitter Dagelijks Bestuur DTZ Zadelhoff: “We hebben weer een mooie groep jonge mensen die we gaan klaarstomen tot vastgoedadviseurs op de vakgebieden beheer, advies, agency en taxaties.”

Het traineeprogramma van DTZ Zadelhoff duurt een jaar. In dat jaar krijgen trainees een keur aan theorie- en praktijkdagen op het gebied van vastgoed maar ook andere vaardigheden. Ze leren het vak in de praktijk onder begeleiding van een mentor. Daarnaast worden in het jaar enkele vakken van de SOM-opleiding afgerond en wordt het jaar afgesloten met een examen.

Het traineeprogramma van DTZ Zadelhoff bestaat al sinds 1995 en heeft al veel goede vastgoedadviseurs voortgebracht, die een mooie carrière hebben in de Nederlandse vastgoedmarkt. Dit jaar maken ook zes vrouwen deel uit van de groep. Dat is sinds 2008 niet meer zo’n groot aantal geweest. De Bruijn: “Ik vind het een positief signaal dat vrouwen weer beter vertegenwoordigd zijn en hoop dat het andere vrouwen stimuleert om te informeren naar de kansen bij DTZ Zadelhoff.”

Van boven naar beneden van links naar rechts
Rij 1. Aldo Helder MSc, ir. Saïd El Adel
Rij 2. ir. Ivo Schepers, ir. Sander van Tuijl, Rutger Huiskens MSc
Rij 3. Maikel van Dijk MSc, Fabian Pouwelse MSc BBE, ir. Rick Willemsen
Rij 4. Han Smits MSc, Tim de Vries MSc, Kai Veerman MSc
Rij 5. ir. Martin Kraaij, Melle van der Wal BBA, Johanneke van Iwaarden MSc
Rij 6. ir. Jay Lelie, Veronique Bronswijk MSc, Gianni Vulcano MSc
Rij 7. mr. Guus Zwagemakers
Rij 8. Wessel van Loon MSc, mr. Lisa Smith, ir. Marïet Jaarsma, Sophie Meeuwissen MSc, Jan Vriend MSc
Rij 9. Willem Jan Fernhout MSc, Bart Dopper MSc, Felicia van Leeuwen MSc, Lennard van Veen MSc
Rij 10. Thijs Konijnendijk, ir. Thomas Gorczynski, Daniel Asscher MA, ir. Michiel Plijnaar
Niet op de foto: ing. Arthur Thijssen & Toon Mees MSc

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2014/q3-2014/nieuwsberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2014/start-traineeprogramma-dtz-zadelhoff-met-33-talenten?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?