Overeenkomst Heembouw en Koppert Biological Systems voor nieuwbouw kantoor met laboratorium

0

Binnenkort start Heembouw met de realisatie van een nieuw kantoor van 3.600 m2 bvo, inclusief entomologisch laboratorium voor Koppert Biological Systems.

De voortdurende groei die deze wereldleider in biologische gewasbescherming en bestuiving voor professionele telers doormaakt, zorgt voor deze behoefte aan uitbreiding van de huisvesting op de bestaande locatie aan de Veilingweg in Berkel en Rodenrijs.

Het nieuwe pand wordt gerealiseerd naast het door Heembouw in 2010 opgeleverde hoofdkantoor van Koppert. Het nieuwe kantoor is, net als het eerder gerealiseerde hoofdkantoor, een ontwerp van Habeon Architecten. De nieuwbouw zal voor de bouwvakantie van 2015 worden opgeleverd.

 

http://www.heembouw.nl/nieuws/overeenkomst-heembouw-en-koppert-biological-systems-voor-nieuwbouw-kantoor-met-laboratorium.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?