Kantoormeubelland koopt bedrijfsruimte met kantoor in Best

0

Kantoormeubelland verhuist naar een twee keer zo groot bedrijfsgebouw aan de Zandstraat 30 in Best op het bedrijventerrein ’t Zand. De nieuwe locatie bestaat uit circa 4.940m² bedrijfsruimte, 1.260 m² kantoorruimte en ruim voldoende parkeergelegenheid.

Het jonge en dynamische Kantoormeubelland is leverancier van kantoormeubelen. Vanuit de nieuwe locatie zullen leveringen in Nederland en België gaan plaatsvinden.

DTZ Zadelhoff adviseerde de verkopers, een groep van particuliere beleggers, bij deze transactie.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q3-2014/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal/kantoormeubelland-koopt-bedrijfsruimte-met-kantoor-in-best?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?