Hanzevast breidt personeelsbestand uit

0

De afgelopen periode heeft Hanzevast Capital N.V. drie management trainees in dienst genomen. Na het succesvol introduceren van het programma vorig jaar geeft Hanzevast het traineeship op deze wijze een passend vervolg.

Naast de vorig jaar begonnen Daan Koopmans en Niels van Dalen bestaat het team van trainees nu verder uit Laurence Reinders, Janine de Jong en Jan Deen. Laurence is 26 jaar en heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen. Hij was hiervoor werkzaam bij SG Automatisering als financieel consultant. Hij gaat zich binnen Hanzevast richten op fondsmanagement voor de divisie shipping. Janine de Jong is 23 jaar en heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen de master Accountancy & Controlling behaald. Zij gaat zich in eerste instantie bezighouden met de servicekosten van de huurders van Hanzevast. Eerder in 2014 is Jan Deen (26) in dienst getreden, na het behalen van de master Strategy & Innovation Management aan de Rijksuniversiteit Groningen richt hij zich nu onder andere op de public relations en communicatie van Hanzevast.

 

http://www.hanzevastcapital.nl/nieuws/hanzevast-breidt-personeelsbestand-uit

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?