Docdata breidt uit in Waalwijk

0

Het internetservicebedrijf Docdata heeft een huurovereenkomst gesloten met Dennenheuvel Vastgoed voor circa 7.250 m2 extra bedrijfsruimte aan de Van Harenstraat in Waalwijk. Het gaat om circa 6.700 m2 warehouse inclusief entresol en een kantoor van 550 m2.

De bedrijfsruimte op het bedrijventerrein Haven Zeven is een uitbreiding van de bestaande vestigingen van Docdata in Waalwijk. Het bedrijf is een toonaangevende aanbieder van e-commerce diensten en fulfilment in Europa en werkt voor grote (r)etailers, merken en veelbelovende start-ups, waaronder Bol.com en de Bijenkorf.

Bij deze transactie werd de verhuurder, in collegiale samenwerking met Van de Zande Makelaardij, geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q3-2014/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal/docdata-breidt-uit-in-waalwijk?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?