DTZ Zadelhoff benoemd tot property manager voor LaSalle Investment Management

0

Met de aankoop van het complex aan de Jodenbreestraat in Amsterdam door LaSalle, heeft DTZ Zadelhoff in korte tijd haar vijfde nieuwe object van LaSalle onder management gekregen. DTZ Zadelhoff won het mandaat na een tenderprocedure vorig jaar waar diverse vastgoedadviseurs bij betrokken waren.

Het complex aan de Jodenbreestraat is een gemengd object in het centrum van Amsterdam met kantoren, winkels en een openbare parkeergarage en heeft een oppervlakte van circa 21.500 m2.

Inmiddels heeft DTZ Zadelhoff zes complexen voor LaSalle onder management. LaSalle opereert als investment manager voor verschillende investeerders en fondsen. In de portefeuille zitten kantoorgebouwen in Amsterdam aan de Weesperstraat, Keizersgracht en de Herengracht, maar ook het recentelijk door LaSalle gekochte Paleis van Justitie in Den Haag en een 80.000 m2 groot logistiek gebouw in Venlo zijn onder management bij DTZ Zadelhoff.

DTZ Zadelhoff Property Management werkt met 120 medewerkers aan het vastgoedmanagement van circa 4 miljoen m2 kantoren, winkels en bedrijfsruimten in Nederland voor zowel nationale als internationale klanten.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2014/q3-2014/nieuwsberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2014/dtz-zadelhoff-benoemd-tot-property-manager-voor-lasalle-investment-management?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?