Cowboysbelt is verhuisd naar de Schurenbergweg in Amsterdam

0

Cowboysbelt huurt 4.310 m² bedrijfsruimte en 1.160 m² kantoorruimte aan Cowboysbelt aan de Schurenbergweg 6 in Amsterdam. Merin heeft geïnvesteerd in de renovatie van het exterieur. Cowboysbelt heeft het gehele interieur verbouwd tot een stoere werkplek met twee grote showrooms.

Cowboysbelt is opgericht in 1980. Ze zijn begonnen met het maken van leren riemen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot fabrikant van verschillende productlijnen, variërend van leren riemen tot aan tassen en accessoires. Cowboysbelt huurde al ruimte van Merin in Weesp. Vanwege hun enorme groei de afgelopen jaren werd dit te klein. De Schurenbergweg in Amsterdam biedt viermaal zoveel ruimte en heeft een dubbel zo groot magazijn.

 

http://merin.nl/over-merin/nieuws/nieuws-detail/?no_cache=1&tx_ttnews%5Btt_news%5D=131&cHash=dc896ba8133f6eac6dc132a3d37b7ef5

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?