Inhoudelijk raamwerk voor onderzoeksprogramma naar stedelijke vitaliteit afgerond

0

Deze zomer heeft een schrijfgroep gewerkt aan een programmastudie voor het programma Smart Urban Regions of the Future (SURF). Ter voorbereiding op het nieuwe programma moet de inhoudelijke koers van het onderzoek worden bepaald. De studie geeft een eerste uitwerking van uitdagingen voor onze stedelijke regio’s. Daarnaast dient de studie als raamwerk voor toekomstige onderzoeksprojecten.

De programmastudie is opgesteld door een schrijfgroep bestaand uit Frank van Oort (Universiteit Utrecht), Marianne Linde (TNO), Geert Teisman (Platform31, Erasmus Universiteit Rotterdam) en Bert van Wee (TU Delft).

Het document (in het Nederlands) is als PDF te downloaden.
Een Engelse vertaling verschijnt binnenkort.

Aan de eerste call for propsals wordt momenteel gewerkt. Deze wordt in de loop van het najaar verwacht.

 

http://www.platform31.nl/nieuws/inhoudelijk-raamwerk-onderzoeksprogramma-stedelijke-vitaliteit-afgerond

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?