Gestart met renovatie en nieuwbouw Koninklijke Gazelle

0

Van Wijnen Deventer B.V. is kort voor de bouwvakantie gestart met de sloop en renovatie van kantoorpanden en de nieuwbouw van bedrijfshallen voor Koninklijke Gazelle te Dieren. De te renoveren kantoorpanden behoren tot het weinige industrieel erfgoed in Nederland waarin vanaf oprichting (1892) tot heden hetzelfde bedrijf is gehuisvest.

De bouw wordt in twee fasen uitgevoerd. De eerste fase zal eind april 2015 gereed zijn waarna Koninklijke Gazelle intern zal verhuizen. Na deze verhuizing wordt de tweede fase opgestart. In deze fase worden de huidige montage en productiehallen opgeknapt. Naar verwachting zal het gehele project in september 2015 op feestelijke wijze worden geopend.

 

http://www.vanwijnen.nl/actueel/bouwnieuws/Gestart-met-renovatie-en-nieuwbouw-Koninklijke-Gazelle.html?id=1627

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?